< Forskare konstaterar: betyg negativa för inlärningen
24.01.2008 20:59 Ålder: 16 yrs
Kategori: Förstasidan
Av: Sofia Zetterqvist

Kulturforum Järna i monter på mötes- och resmässa


Foto: Sunniva Farbu

En enorm mötes – och resmässa i Stockholmsmässans lokaler utlovar allt från intressanta föreläsningar med bland annat miljö- och klimatteman, upplevelser för alla våra sinnen och Kulturforum Järna i en alldeles egen monter.

Kulturforum Järna som har sin arbetsplats i Ytterjärna är med på mässan för andra året i rad.
– Det är ett bra ställe att exponera oss på – hit kommer alla ”bokningstanter”, utbildningsföretag och konsulter som arbetar med utbildning och utveckling och som söker bra lokaler, berättar Kerstin Lilje Brink, VD för Kulturforum Järna. För många av mässans besökare är vi ett nytt ”ansikte” och det känns viktigt att vara med och påminna nya kunder om vår existens!

Montern har utformats av Karin Huber, Himlaform, som även är kvinnan bakom Saltå Kvarns nya, prisbelönta förpackningar.
– Vår monter är som ett litet smycke och är, tillsammans med ishotellet, det enda som verkligen sticker ut, berättar Kerstin Lilje Brink.
Där finns Saltå Juicer, Kultruhusets vårprogram, broschyrer, laserade väggar och till och med en liten vattentrappa som står och porlar. Där andas det lugn och harmoni som finns på området kring Kulturhuset i Ytterjärna. Den är som en marknadsföring av hela området: biodynamisk odling, temadagar, evenemang, arkitektur, färg och form – och du kan till och med få en liten kopp utsökt chokladmousse direkt serverad av personal från Ytterjärna Restaurang, som för övrigt är den restaurang som serverar den biodynamiska och ekologiska lunchbuffén Kulturforums konferensgäster erbjuds.

Många är intresserade och stannar en stund för att prata, smaka och titta. Kerstin Lilje Brink berättar om en kvinna som trött efter en hel dag på mässan utbrast när hon fick syn på Kulturforums monter ”ekologiskt och harmoniskt och det verkar så himla bra! Precis vad jag letar efter!”  
– Hon ville ha en offert för 8 kurstillfällen à 4 dagar för 30-50 personer under 2008. Den förfrågan tror jag inte vi skulle ha fått utan vår närvaro på mässan.

Låter det spännande? Se mässans öppettider m m här!

 

Fakta Kulturforum Järna

Kulturforum Järna arrangerar allt från det lilla mötet för två personer till den stora konferensen för 500 personer. De arbetar med omtanke, omsorg och en helhetssyn på människan som utgångspunkt. Läs mer!