Nyheter

27.01.2006

Waldorflärarmöte på Kristofferskolan

Waldorfskolefederationen inbjuder till Waldorflärarmötet 2006. Temat rör grundläggande frågor om vår identitet, om tradition och förnyelse och hur vår pedagogik står i världen och tiden. Huvudtalare är Christopher Clouder,...Läs mer!

Kategori: Förstasidan, Utbildning

23.01.2006

Maj-Len Sundin ny VD på Vidarkliniken

Maj-Len Sundin har utsetts till ny VD för Vidarkliniken i Järna från 1 januari 2006. Hon har senast varit sjukhusdirektör på Karolinska Sjukhuset i Solna med tidigare samma befattning på Aker Universitetssjukhus i Oslo.Maj-Len...Läs mer!

Kategori: Förstasidan

05.01.2006

Skillebyholm.org i ny kostym

Skillebyholm är en Biodynamisk gård med grönsaks-, krydd- och blomsterodling. Här finns en gårdsbutik, en Biodynamisk lunchrestaurang och konferenmöjligheter. Skillebyholm ligger i Ytterjärna, 6 mil söder om...Läs mer!

Kategori: Förstasidan, Utbildning

22.12.2005

Nyhetsbrev från Antroposofiskt Infocenter

December 2005. Balder 30 årI början av 2006 kommer tidskriften Balder ut med ett extratjockt jubileumsnummer. Balder firar 30 år och 100 nummer! Tidningens grundare och ansvarige utgivare, Antonius Zeiher, är en bokmal av stora...Läs mer!

Kategori: Förstasidan

14.12.2005

Antroposofisk allergistudie fördjupas

Att barn i waldorfskolan har färre allergier konstaterades i en uppmärksammad studie för tio år sedan. Nu går studien vidare med syftet att försöka hitta orsakerna. Det är Jackie Swartz, Vidarkliniken och Johan Alm, Sachska...Läs mer!

Kategori: Förstasidan, Utbildning

12.12.2005

Nya vidarkliniken.se

Det antroposofiska sjukhuset Vidarkliniken i Järna, har lanserat sin nya hemsida. Den nya hemsidan är resultatet av ett samarbete mellan Vidarkliniken och Antroposofiskt Infocenter som pågått under ett halvårs tid. Målsättningen...Läs mer!

Kategori: Förstasidan

12.12.2005

Vidarkliniken tjugoårsjubilerar

Torsdagen den sjätte oktober firade Vidarkliniken 20-årsjubileum. Många människor hade sökt sig till Kulturhuset i Ytterjärna för att lyssna på intressanta föredrag om antroposofi, komplementär medicin och Vidarklinikens väg från...Läs mer!

Kategori: Förstasidan, Utbildning

21.11.2005

Ljusfest i Ytterjärna på 1:a Advent

Ljusfesten 2004

På Ljusfesten får du se 1000 marschaller lysa upp Rudolf Steinerseminariets trädgård ute i Ytterjärna kulturcentrum, ljusinstallationer, fackelperformance, eldskulptur, glögg och korvförsljning. Missa inte ett lysande tillfälle!...Läs mer!

Kategori: Förstasidan, Värna, Utbildning

29.08.2005

Ekobanken lanserar ny hemsida

På hemsidan kan man läsa allt från grundläggande info om lån och sparande till årsredovisningar och beställa blanketter och broschyrer.Läs mer!

Kategori: Förstasidan

28.07.2005

Saltå Kvarn börjar baka ekologiskt bröd till Coops alla butiker

Dinkelbröd är en annan nyhet som till hösten kommer att ingå i sortimentet.Läs mer!

Kategori: Förstasidan

Visar nyhet ###SPAN_BEGIN###%s till %s av ###SPAN_BEGIN###%s