Kulturforum Järna

Studiebesök

För att berika ditt besök i Ytterjärna erbjuder Kulturforum guidade visningar. Tillsammans med en guide får du uppleva mer av området; Kulturhuset med Stora Salen, Seminarieträdgården med reningsdammarna, Bruno Liljefors villa där allt började, områdets arkitektur, färg och form och antroposofin som helhetssyn. En visning varar cirka 1,5 timme.

Temadagar

Ägna en hel dag åt nya upplevelser hos oss i Ytterjärna. Kulturforum erbjuder både färdiga och skräddarsydda temadagar för små och stora grupper. En dag av fördjupning och inspiration.

Konferens

Håll er konferens i en rofylld miljö. I Ytterjärna bidrar arkitektur, färg, formspråk och ljus till att skapa kreativa möten. Kulturforum arrangerar dagkonferenser efter era behov och önskemål. Det kan vara allt från det lilla mötet för två personer till den stora konferensen för 500.

Hotell

Vackra designade rum och sviter skapade för trivsel, skön sömn och en inspirerande vistelse i Ytterjärna. Luftig lasyrmålning i fyra olika kulörval tillsammans med inredning från Olby design skapar harmoni.
DUX-sängar med fluffiga duntäcken och mattor från Kasthall ger rummen värme och stil.

En härlig ekologisk frukostbuffé serveras i det vackra Kulturhuset.
Här finns också tillgång till åtta konferensrum samt en föreläsningslokal som rymmer över 400 personer.

Kontakt

Hotell information och bokning 08-554 302 00
Konferensbokning 08-554 302 10
Studiebesök och temadagar 08-554 302 11
www.kulturforum.se