Skillebyholm

Butik, trädgård och restaurang På den biodynamiska gården Skillebyholm finns butik, restaurang och trädgård med örtagård. Gården omges av åker, trädgård, hagar och skog. Hit kan du åka och ströva runt och njuta.

Gårdsbutiken har ett biodynamiskt och ekologiskt sortiment av smakrika grönsaker, naturlig kosmetik och kött från egen gård. Förutom livsmedel säljs
presentartiklar, böcker och korgar.

Skillebyholms restaurang serverar i huvudsak vegetarisk, biodynamisk och ekologisk husmanskost. Här finns även fina lokaler för konferens med möjlighet att beställa mat och fika.

Seminarium
Skillebyholm är ett center för biodynamisk odling och näringsfrågor. Där hittar du kurser, utbildningar, temadagar, trädgårdsodling, restaurang och gårdsbutik.

För den som vill medverka till en positiv utveckling i frågor som rör miljö, ekologi, kretslopp, odling och näring finns både hel- och deltidsutbildning i biodynamisk odling. Utbildningen sker inom Rudolf Steinerhögskolans ramar. Skillebyholm erbjuder även kortare kurser inom till exempel trädgård, bakning, hantverk och förskolepedagogik.